måndag 13 maj 2013

Det rör på sig

Så där ja då börjar det hända lite saker runt E! Fick ett samtal ifrån en LSS handläggare, som var trevlig och tillmötesgående. Han håller på att dra ihop en träff med alla som är inblandade i min dotters liv. Vi blir nog några stycken! Jag är inte så överdrivet förtjust i stora sammankomster men nu gäller det Es framtid, så då är det självklart att jag närvarar. Hon har själv gått med på att vi har den här träffen men orkar inte själv vara med och det har jag full förståelse för. Det blev lite snack om behandlingshem och för att ens kunna söka till ett, så skulle handläggaren kolla  upp mer om vilka som bör vara med på träffen. Medan jag sitter här och skriver så ringer handläggaren upp mig igen och berättar att mötet blir av den 3 juni. YES!!
Det har varit en lugn helg utan några händelser så vitt jag vet. E var som jag skrev förut på bra humör i fredags,under lördag fick jag ju besök av några goda vänner på dagen och på kvällen blev jag då utbjuden på restaurang av en annan god vän. Jag inser att jag har få men sanna vänner runt mig, som jag är väldigt rädd om <3.

Vad som än händer

Jag chattade lite med E och hon hade inte gjort sig något säger hon. Jag kan bara hoppas att det var så men hon var inlagd när vi skrev till...