söndag 19 maj 2013

Gamla kontakter

Har i kväll pratat en lång stund med en gammal kontakt som var Es assistent i grundskolan. Det var riktigt trevligt att surras vid och få bolla lite tankar hit och dit. Hon undrar lite som oss hur man går tillväga för att få iväg E till ett behandlingshem, vem som betalar och vad som händer fram till dess, var hon ska bo om hon inte ska vara kvar på boendet hon är på nu innan ev behandlingshem frågan är löst m,m. Många tankar och ideer och hon skulle höra sig för lite med en vän som som jobbar inom socialtjänsten om hur man går tillväga. Nu har vi ju boendet på vår sida och mötet framöver men det är bra att ha flera utvägar och kontakter. E borde ha varit på behandlingshem redan. Det har gått alltför lång tid och ingen mer tid får gå till spillo.
Provade att ringa E nyligen men kom direkt till telefonsvararen så då är väl telefonen avstängd. Ska åka upp dit i morgon!

Vad som än händer

Jag chattade lite med E och hon hade inte gjort sig något säger hon. Jag kan bara hoppas att det var så men hon var inlagd när vi skrev till...