måndag 3 juni 2013

Lenagården

Es kontaktperson hade i morse pratat med Lenagården och de var beredda att komma och göra en bedömning på E på onsdag i nästa vecka. OM de hade bedömt det som att de kunde hjälpa vår dotter så hade hon fått komma dit om ett par veckor redan. De har en lägenhet ledig till henne. Men som sagt var så skiter det sig! I alla fall i dagsläget. Det här kommer att ta tid då psykiatrin ska bedöma om LG kan vara något, de ska besluta om de kan betala för en sådan vistelse osv osv. 19 juni har vi nästa möte och förhoppningsvis så har de vi ska träffa mer att komma med då än vad de hade i dag.
Det känns som att det är NU hon måste iväg men jag och Es pappa kan inte göra något åt våra önskningar. Snacka om att vara i en hjälplös situation.Personalen på boendet gör vad de kan men är också en sits som är jobbig för dem och hur kul kan det vara att behöva ta efter E när hon har skurit av artärer. Så illa är det faktiskt!

Vad som än händer

Jag chattade lite med E och hon hade inte gjort sig något säger hon. Jag kan bara hoppas att det var så men hon var inlagd när vi skrev till...