tisdag 15 oktober 2013

Kedjan

Har nu varit en snabbis till dottern och överlämnat sugproppen och hoppas att hon får till stoppet. Hon hade inte tid med mamsingen i dag för personalen var där och hade kedjan med henne. En slags terapi kan man säga när något har hänt så som att man till exempel har ångest, vilket E hade i morse och det var därför hon ej for till jobbet. Fast det hade jag redan räknat ut! 

Det är så härligt med E att hon berättade detta för mig i sms. Hon brukar inte vara så öppen men har börjat på att släppa in mig mer och mer i sitt liv och det glädjer mig enormt mycket. Jag vet ju dessutom hur det är att ha ångest! Senast i går hade jag en släng av det men fick en behandling av A så att det sedan kändes bättre. Jag får inte en sån där jobbig ågren längre, men den kan numera sätta sig som spänningar i musklerna och då speciellt i halsmusklerna och axlarna. Jag blir till slut hes och slemmig! Konstigt! Men så är det i alla fall!

Efter besöket hos E for jag en sväng till mina föräldrar och städade klart det sista inför deras flytt hem ifrån stugan. Nu luktar det så gott och ser så rent ut i deras hus.

För övrigt så är det stiljte på mail och kontakt fronten men socialtjänsten lär väl höra av sig till E snart skulle jag tro. De har väl fått domen från förvaltningsrätten de också.  

Vad som än händer

Jag chattade lite med E och hon hade inte gjort sig något säger hon. Jag kan bara hoppas att det var så men hon var inlagd när vi skrev till...