tisdag 29 oktober 2013

Så kom avslaget!

Behandlingshemmet som Es kontaktperson har kollat upp heter tydligen Prästmogården och ligger i närheten av Kramfors. Det skulle visst kunna passa E jättebra tyckte kpn efter att samtalet med någon från behandlingshemmet.

Jag var in och kollade lite på deras hemsida men blev egentligen inte så mycket klokare och kan inte bilda mig en uppfattning. Det viktiga är att de kan behandla dem med ett självskadebeteende för annars är det ju ingen vits med ett behandlingshem. Men det förutsätter jag att de kan!
 
E berättade att beslutet ifrån socialnämnden angående deras avslag hade kommit, så jag åker dit i kväll efter middagen och hämtar det. Så får A ta en kopia på sitt jobb! 
Jag blir galen på att inte ha en fungerande kopiator och inser att jag måste införskaffa mig en snarast. En som har både kopiator och scanner i ett vore toppen. 

På torsdag så kommer tjejen ifrån TV 4 hit och hämtar beslutet från förvaltningsrätten och kanske även beslutet ifrån socialnämnden. Eftersom jag inte har någon kopiator så hämtar de dem bara och tar kopior på sitt jobb. 

Jag känner mig dödligt trött i kropp och själ och inte blev det bättre med en förkylning på det, men jag har i alla fall tagit mig ut på en långpromenad. Den första på länge! Känner att jag behöver avkoppling och har bestämt att ta helgen i stugan som är den enda plats, som jag kan känna en harmoni på. Lugnet där är helt oslagbart! Bastubad och mys framför kaminen är som balsam för själen, luften och tystnaden är underbar och ibland kan vi ha turen att se någon ekorre på gården och kanske svanfamiljen som simmar i viken...
Utsikten är makalös med havet just utanför stugan!


 

Vad som än händer

Jag chattade lite med E och hon hade inte gjort sig något säger hon. Jag kan bara hoppas att det var så men hon var inlagd när vi skrev till...