torsdag 28 november 2013

Plågad

En av våra hundar har varit lite låg i dag genom att inte ha velat äta och hon har legat i sin bur mest hela dagen. I kväll såg vi att hon hade en slags bubbla i ändtarmen och när vi kom hem från affären så hade hon blivit lite smetig i rumpan och hon har helt klart ont och är en liten plågad vovve nu.

Vi anar att det är analsäckarna som krånglar så i morgon eftermiddag ska hon kollas upp hos vår veterinär. Ingen av dem har tidigare haft några problem med det där men någon gång ska väl vara den första. 

Hoppas att det räcker med att veterinären kan tömma den därför att någon slags operation är nog bara att glömma. Tiken är över tio år och är inte så där superpigg längre. Sist vi besökte veterinären så hade hon sett att Vicky fick en blå tunga när hon undersökte henne. 

I morgon förmiddag är det dags för oss att träffa verksamhets chefen och en av läkarna på psykiatrin. Hoppas att de har något vettigt att säga!
Jag kommer i alla fall att säga mitt!
 
 

Sju veckor

Det är som vanligt att dagarna går så fort att jag knappt hinner med och i söndags var det sju veckor sedan jag flyttade ned till Spanien. J...