måndag 16 december 2013

Mailsvar

Jag fick svar från verksamhetschefen och hon berättade att Es samtalskontakt har försökt att få tag i soc. So far so good! 
Jag har hört om dem som ogillar verksamhetschefen på psykiatrin men jag har bara bra erfarenheter av henne efter vår träff och våra mail sins emellan. Hon är trevlig och tillmötesgående tycker jag! Både hon och läkaren vi träffade var bra och likaså socialsekreteraren som jag och Es pappa hade ett möte med. 
Det är så skönt när något klaffar och vi kan ha en god kommunikation utan en massa tjafs. 

Jag hade bara ett kort besök av barnbarnet men det gör sannerligen inget för jag är totalt slut i dag. Mår visserligen inte längre illa utan sov bort det någon timme på förmiddagen men orkar inte ens vara uppe utan har tillbringat dagen i soffan. Har bara haft två korta stunder av illamående under eftermiddagen som har varat i bara några sekunder. Mycket märkligt! 

Egentligen så skulle vi hälsa på dem som har papporna till våra pappishannar men jag orkar inte det. A får åka dit själv denna gång! De har skaffat sig en liten papillonvalp som jag så gärna ville se men det är bara att inse att jag inte pallar i kväll. Tur att det går fler tåg!

Bjuder på ett kort jag tog på mitt kära barnbarn när hon sitter framför julgranen. 

 

 
 

Vad som än händer

Jag chattade lite med E och hon hade inte gjort sig något säger hon. Jag kan bara hoppas att det var så men hon var inlagd när vi skrev till...