torsdag 20 februari 2014

12 SEPTEMBER RÖRELSEN

Vår ordförande i föreningen är otroligt duktig på det här med datorer, program, fixa hemsidor osv. Han är den som trixar och åtgärdar vår hemsida och gör den så fin. 
Nu har han snyggat till sidan och gjort den mindre plottrig men med samma information som tidigare. 

Välkomna att ta en titt och stöd gärna rörelsen genom att bli medlemmar. Glöm inte heller att rösta på Till Daniel på Finest Awards vilket ni alltså gör här: http://finest.se/finestawards/ 
Det går att rösta varje dag fram till den 9 mars!

I morgon är det fredag igen! Vad veckorna går fort! Jag ser fram mot våren och sommaren. Längtar galet mycket efter solen som inte har skymtats i Umeå under en lång lång tid. Värme är även det önskvärt! 

På lördag blir det middag på en indisk restaurang i stan vilket ska bli jättetrevligt. 

Sofforna har anlänt så på lördag förmiddag blir det att hämta dem och det ska bli härligt med något nytt i huset. Ett rumsbord är också beställt och skickat men har inte kommit ännu. Jag frågade E om hon ville ha det här bordet i stället för det hon har men hon är nöjd med det nuvarande. Har lagt ut till försäljning!

Här är återigen länken till vår hemsidan:  
12 SEPTEMBER RÖRELSEN
 

 

Vad som än händer

Jag chattade lite med E och hon hade inte gjort sig något säger hon. Jag kan bara hoppas att det var så men hon var inlagd när vi skrev till...