lördag 8 februari 2014

Tack till W

Som jag har skrivit ett par gånger tidigare i min blogg så har jag under resans gång lärt känna W som har givit ut en bok, har en till på gång och som har kämpat för Daniels upprättelse efter hans död. 
W skrev något sådant fint om mig och min blogg på hans Till Daniel sida som jag måste dela med mig av. Du underbara W som kämpar så tappert men som möts av motgång av alla myndigheter, du som har ett hjärta av guld och ett inre som fler skulle ha för då skulle världen se lite bättre ut.Tack för att du har blivit min vän!

”Cajsa Warg” är en av de som jag fick kontakt med genom denna blogg. Hon var en av alla de som berörts så djupt av Daniels öde, och som idag blivit min vän.
Cajsa Warg vet hur det är att slåss mot psykvården, och mot samhället därför att man vill att det käraste man har ska få den vård och omsorg som krävs och behövs, och hon vet och har fått känna på hur psykvården i Umeå beter sig emellanåt.
Hon skriver själv som inledning till sin blogg:
”Jag är mamma till E som vi kan kalla henne. Hon är mitt allt och jag vill nu berätta om den fina flicka, som i de tidiga tonåren började att må dåligt och skära sig….Följ vår resa genom denna blogg!”
Jag rekommenderar alla att göra ett besök på bloggen för det är en gripande läsning om en del av Sverige som väldigt få känner till. Den delen som handlar om det ständiga krig man måste föra när ens kära har någon form av psykisk ohälsa.
Lika mycket är bloggen en underbar kärleksförklaring från en mamma till sin dotter.


 

Vad som än händer

Jag chattade lite med E och hon hade inte gjort sig något säger hon. Jag kan bara hoppas att det var så men hon var inlagd när vi skrev till...