torsdag 6 mars 2014

Rökare

Jag lånade en rolig video i går av en vän ute på FB och fastän den är komisk så ligger det allvar bakom. Som före detta rökare så är jag glad att jag slutade med dessa giftpinnar. Jag var både rökare och snusare men slutade så småningom även att snusa. 
Det var mycket svårare att sluta med snuset än med cigaretterna för mig och än i dag kan jag korta stunder känna ett sug efter en prilla. Men börjar igen..... det gör jag aldrig!

E har aldrig rökt eller snusat så vitt jag vet men hennes syster rökte tidigare. Jag var på henne om det där och när jag fann cigaretter så bröt jag sönder dem. När hon blev gravid så slutade hon tack och lov med rökningen. 
Min morbror jobbade tidigare som läkare och han berättade hårresande storys om rökningens nackdelar. Bland annat om skillnaden på friska och sjuka lungor och jag har sett bilder på en rökares lungor. Inte fräscht direkt!

Snart kommer J för att hämta mitt barnbarn och själv ska jag bege mig till min föräldrar.

Check out this video:

https://www.youtube.com/watch?v=4YGWOUxY2Ro&sns=fb 

Foto: God morgon hälsar vi på Rosetten :)

När någon inte vill

För några dagar sedan skrevs vår flicka ut igen och peppar peppar jag hoppas att hon kan vara hemma tills hon åker till mig om en vecka. Sed...