söndag 21 september 2014

Rätt att leva

Har haft en helt underbar helg ute i stugan med bra väder och avkoppling. Fredag till lördag var pappa där och vi käkade tacos tillsammans. Före middagen så premiärbadade vi i kannibalgrytan. En kall cider och ett varmt och skönt bad var precis vad som behövdes.
Tankarna var mycket hos mamma eftersom allting där ute påminner om henne. Jag tänkte röja bort kläder och saker efter mamma men orkade inte genomföra det. Tog hem en kofta som hon ofta bar som minne efter henne. 

Pappa är låg och rent ut sagt deprimerad samtidigt som han mår dåligt av sin sjukdom. Det är inte mycket som han orkar göra utan han blir trött ideligen och får lägga sig. Hans behandling ska bli endera sex isotopinjektioner med en månads mellanrum eller 12 sprutor totalt. Han har bara gjort förberedelserna ännu men kör snart igång.

E har haft en trevlig helg hos sin kompis och vi hämtade henne på tågstationen. Det syntes på flickan att hon var gladare. Sånt där skulle hon få göra oftare! 

Jag har suttit i styrelsemöte med 12 Septemberrörelsen nu i några timmar. Vi går sakta men säkert framåt och har fått en hemlig donation på tiotusen kronor av en vänlig själ. Välbehövliga slantar för vår förening. 
Vi funderar redan nu på att ha en till manifestation om ca ett år. Då med artister och kanske ännu mer utvecklat än nu. Vi får se tiden an vad det blir men det är vårt mål i alla fall. 
Vårt motto är: RÄTT ATT LEVA!


Vad som än händer

Jag chattade lite med E och hon hade inte gjort sig något säger hon. Jag kan bara hoppas att det var så men hon var inlagd när vi skrev till...