söndag 9 november 2014

Farsdag

I dag blev det varken en promenad eller en sväng till pappa men vi ska dit i eftermiddag och käka. Jag har ju haft lillan på besök över natten men nu har hon farit med sin pappa för att fira farsdag. 

Som alltid så har vi haft det trevligt ihop men i går var hon lite grinig. Vilket i och för sig inte är konstigt då hon får kliva upp väldigt tidigt på mornarna och har långa dagar på dagis nu när hennes mamma gör sin praktik. Så tösen var nog helt enkelt trött för i dag efter en god natt sömn var hon hur glad och go som helst. Hon ville kolla på My little pony och allra helst så ville hon förstås spana in riktiga ponnys. Vilket hon kanske skulle få göra till veckan då hon ska sova över hos sin farmor.

Vaknade halv fyra i morse och kunde inte somna om! Låg och funderade hit och dit på allt möjligt och saknaden efter mamma kom över mig. Det är smärtsamt att veta att man aldrig mer får höra hennes röst, aldrig mer får krama om och aldrig mer träffa henne.

Lägger in en bild på lillan tagen i dag och önskar alla pappor en härlig farsdag. 


Vad som än händer

Jag chattade lite med E och hon hade inte gjort sig något säger hon. Jag kan bara hoppas att det var så men hon var inlagd när vi skrev till...