söndag 30 november 2014

Har mamma somnat?

Vi var och hälsade på pappa på eftermiddagen! Han såg lite klarare ut i blicken men var ändå inte med på något som helst plan. 
Han kom inte ihåg att han har ont i armen, han mindes inte vad han hade ätit till lunch och han frågade om mamma hade somnat.

När vi berättade att mamma ju var död så syntes där en reaktion i hans ögon och han frågade chockat: Är mamma död?? 
Vi sade till honom att hon hade varit död i 4,5 månader och dog i somras var på han för sig själv mumlade har jag glömt det. 

Min bror som inte har sett hur dålig pappa har blivit blev chockad liksom jag blev i går över hur fort det har gått utför för honom. 

Proverna hade kommit men först i morgon skulle en läkare finnas där så då får de gå ronden och utvärdera och där efter bestämma eventuell medicinering. Jag hoppas att de ringer mig i morgon och informerar!

Har varit på mammas grav och tänt ett ljus och innan det fick E ett besök. Hon verkade att må riktigt bra måste jag säga och det var så underbart att se. Vad som än händer

Jag chattade lite med E och hon hade inte gjort sig något säger hon. Jag kan bara hoppas att det var så men hon var inlagd när vi skrev till...