tisdag 11 november 2014

Trevligt besök

Lillan är kvar här eftersom hon har så hög feber och hennes mamma inte kan ta ledigt från sin praktik. Hon har varit rätt så risig och har dessutom variga ögon. Peppar peppar att jag klarar mig från att bli smittad...

Jag hörde mig för angående Es kö till en slags servicelägenhet men tydligen så anser alla dem som jobbar med henne ( boendepersonal och psykiatripersonal ) att hon inte är mogen att flytta ännu. Hon behöver mycket personal runt sig dygnet runt då hon mår så dåligt. 

Själv vill hon flytta och vi föräldrar vill också det så klart även om vi samtidigt är oroade. Det är mycket kluvna känslor! Vi tror ju på ett sätt att hon kan lyftas av att inte bo på ett gruppboende som hon inte hör hemma på men det ÄR sant att hon behöver mycket stöd i dagsläget. 

Vi har haft trevligt besök i kväll av dem som äger papporna till Baltazar och Troy. Riktigt härliga människor som vi brukar träffa mellan varven. Men som vanligt så blir det alltför sällan som vi ses trots att vi bor bara ett stenkast ifrån varandra. Det letar för övrigt en lägenhet ( trea eller fyra ) i samma område som oss och tänk vad roligt det vore om de fick tag i en insatslägenhet här i närheten.

Nu har hela gänget somnat och matte själv ska strax krypa till kojs. Hoppas att lillan sover hela natten!
När någon inte vill

För några dagar sedan skrevs vår flicka ut igen och peppar peppar jag hoppas att hon kan vara hemma tills hon åker till mig om en vecka. Sed...