tisdag 11 november 2014

Vilken soppa

Fick mail ifrån chefen för boendet om att E måste betala in prenumerationsavgiften för denna gång och att hon sedan får fatta ett nytt beslut inför nästa period. Men att då blir avgiften högre för de övriga brukarna på boendet. Fast det är knappast Es problem och beslutet har hon ju redan fattat och framfört via mig. Vilken soppa tycker Es pappa! 

Har lillan här i dag då hon hade nästan 39 grader i feber i morse. Med facit i handen så hade hon ju lika så gärna kunnat sova över här från i går och sluppit fara hit och dit. 

E mådde hyfsat i dag och är på sitt " jobb "! Skönt att hon får en bra dag ibland :) Hon har inte hört något om en eventuell flytt till ett eget boende så jag har sänt i väg en förfrågan om vem som håller i det där. 
Det vore bra om hon finner något annat men ändå har personal tillgänglig i samma trapphus eller åtminstone i samma område. Det är ju vad hon själv önskar!


Vad som än händer

Jag chattade lite med E och hon hade inte gjort sig något säger hon. Jag kan bara hoppas att det var så men hon var inlagd när vi skrev till...