torsdag 22 januari 2015

LPT

Chattade lite med min dotter i dag och hon berättade att hon återigen är inlagd på ett LPT, det vill säga lagen om psykiatrisk tvångsvård. Det beror på att hon inte ville stanna kvar på avdelningen. 

På något konstigt sätt så tror jag att jag som mamma börjar bli härdad nu av alla hennes inläggningar, alla hennes LPT och alla hennes svängningar hit och dit. Men det förändrar inte min syn på psykiatrivården och att jag anser att flickan behöver en annan vård. Med eller utan hennes medgivande! Det har gått så långt att det här är ohållbart helt enkelt. 

I eftermiddag när A kom hem så sprang Cindy mot dörren ( jag var ute med soporna under tiden ) i glädje över att A var hemma igen. I hallen föll hon återigen ihop och lade sig på sidan, skrek och vred huvudet åt sidan på ett lite konstigt sätt medan benen sträcktes ut. Berättade A för mig sedan då jag kom in och såg vad som hade hänt. 

Jag undrar så vad tusan det kan vara som är fel med min gamla fina Cindy. En del tror att hon kan ha epilepsi men jag tror inte det. Vicky har det och det ser inte ut som dem hon har i alla fall. Jag tror mer på att det är hennes hjärta som krampar eller något sådant och att det kanske gör ont och därför skriker hon och sträcker på sig så där. Men vad vet jag....jag är ju inte veterinär! 

Vi måste hur som helst återigen kolla upp henne hos vår veterinär för så här går det ju inte att ha det. Jag kan ju inte alltid vakta och ta upp henne när det kommer någon eller då de andra hör något på gården och skäller och rusar mot hallen. Det är inte alltid jag hinner och är beredd.

Tog en bild i kväll på de äldre tikarna Cindy och Vicky som också kallas för lilla grå. Mina finaste finaste godingar!Vad som än händer

Jag chattade lite med E och hon hade inte gjort sig något säger hon. Jag kan bara hoppas att det var så men hon var inlagd när vi skrev till...