fredag 20 mars 2015

När ångesten smyger sig på om natten

Natten mot i dag fick min älskade flicka återigen läggas in med ångest och fanskap. Jag tycker så fruktansvärt synd om henne. Varför kan hon inte få börja må bra någon gång! Det slog mig att det är ett år nu som hon har åkt in och ut mest hela tiden. E är mer inlagd än utskriven och då är det fel någonstans i vårdkarusellen.

Hon ju haft sina turer till sjukhuset under många år men det har blivit tätare tycker jag i alla fall. Jag var ju så glad att E under fem sex veckor eller vad det nu blev inte behövde läggas in och jag hoppades att borttagningen av den starka medicinen skulle hjälpa och göra bättring. De satte ju in Theralen i stället!

E orkade inte skriva om nattens händelse och det respekterar jag till fullo. Skulle någon här ute veta vad som kan tänkas hjälpa flickan till ett bättre mående så hör av er. cajsawarg@outlook.com är min mailadress.

Har tagit några kort som jag delar med mig av så här på fredagseftermiddagen i Mae Phim.
Se de vackra mönstren på stranden som strandlopporna gör. Om fem dagar bär det av hem till norr igen. Till hundarna och vardagen!

Vad som än händer

Jag chattade lite med E och hon hade inte gjort sig något säger hon. Jag kan bara hoppas att det var så men hon var inlagd när vi skrev till...