fredag 24 april 2015

Äntligen helg

Så skönt att det är helg! Har besök av lillan som ska sova här hela helgen då hennes mamma är bortrest. Det är som vanligt mysigt med hennes närvaro och nu sover hon gott i sin säng ( gammelmormors före detta ) i sitt rum. 

Vi skjutsade E till affären i eftermiddags och hon såg väl inte ut att må så där superbra men inte sämst heller. I morgon måste jag och A ge oss ut till stugan för att tömma och städa i verkstaden. Där efter fara med skräpet till återvinningen. Under tiden ska lillan vara hos E och hon har redan planerat att steka pannkakor till tösen. På söndag ska flickan också vara hos moster E då vi ska träffa ett medium. På olika tider! Det är bara bra för E att få umgås med sin systerdotter och gör henne nog gott.

Jag träffade på en gammal klasskompis på affären i dag och hon berättade att hon hade beställt boken och skulle hämta ut den. Hon bad om en signering i en längre fram på och ville att vi skulle ses.

Bjuder på en bild på Troy som har fått lite nya leksaker. Denna boll passar honom perfekt!

Vad som än händer

Jag chattade lite med E och hon hade inte gjort sig något säger hon. Jag kan bara hoppas att det var så men hon var inlagd när vi skrev till...