lördag 19 september 2015

Fin granne

Vi har en granne som är kanonhärlig och alltid är så pratglad och trevlig. I går talades vi vid och jag berättade att E begravde sitt marsvin. En stund senare så skrev denna härliga kvinna ett sms och frågade om E ville följa med henne på måndag till stallet. Hon har en egen häst och tänkte att det är ju bra för dem med psykisk ohälsa att umgås med hästar. Helt riktigt!
E blev eld och lågor och dem ska även träffa stallchefen för att diskutera eventuell ridning framöver. Det är ju också något som E har funderat på!

Efter hennes terapistund på måndag är det tänkt att jag ska hämta henne så att hon kan hänga med vår fina granne till stallet.

Nu till lite bilder av köket! Det ser väl egentligen ut som tidigare bilder men kranen är tillsatt och köksprylarna står på plats. Det som återstår att göra framöver och som förmodligen får bli ett vinterprojekt är att tapetsera och måla om lägenheten. Badrummet ska renoveras i december månad medan vi är i Thailand och på så sätt slipper vi uppleva byggkaoset. Var i går och tittade ut ett bubbelbadkar. Hade redan bestämt oss för ett men det kändes så stort för det lilla badrummet så nu har vi ändrat oss och kör på ett mindre så att vi får kvar någon golvyta.
En kort story

Det där med Maria Rehab blev en kort historia och E fick återvända till psykiatrin för fortsatt " förvaring ". Jag ser det ju inte...