fredag 27 november 2015

Utskriven

I går skrevs E ut och var först på stan och fikade med en kompis som hade varit snäll och följt henne på natten till lasarettet då hon lades in. På eftermiddagen var hon på ridskolan och hade teori och det lät som att det hade varit en bra dag för henne. Hon hade hållit sig från att skada sig innan hon for in på psyket! Bra gjort!!!

I skrivandes stund så är mina två hannar hos veterinären för att skrapa sina tänder. Som alltid så är det lite nervöst eftersom dem måste söva dem eller åtminstone ge lugnande innan. Men så blir dem ju fina också i munnen efteråt!

I eftermiddag skulle E och hennes pappa åka till hennes uppsagda lägenhet och rensa i avloppen och ta ned lamporna. Jag hoppas att dem städar lite! I morgon far vi dit och gör det sista innan vi lämnar in nycklarna.

Jag har blivit med bubbelbadkar! Efter många om och men så levererades det ganska mycket försenat. MEN vi fick inte in det helt och hållet i badrummet! Det verkar som att handfatet måste tas bort tillfälligt för att vi ska kunna få karet på plats. Jag hoppas verkligen att rörmokaren ordnar till det! Karet SKA gå in då det är samma längd på det som det andra jag hade men det är förstås otympligare och därför blir det svårare. Som om det inte är nog att karet var försenat så är rörmokaren sjuk så badkaret kommer att få stå så där knäppt hela helgen. Vi kan knappt ta oss in i badrummet haha. Helt sjukt!


En kort story

Det där med Maria Rehab blev en kort historia och E fick återvända till psykiatrin för fortsatt " förvaring ". Jag ser det ju inte...