söndag 31 januari 2016

Fåordig och svordomar

E mår verkligen skit nu! Hon svarade knappt på sms och svor bara i dem. Det gör hon endast när hon har det jobbigt. När hon kommer hem för permis är oklart men enligt pappan så blir det nog någon dag snart. Det är så att E har några marsvin och ett par hamstrar som måste skötas om och när hon bodde på boendet så hjälpte personalen till att se till att dem fick mat och vatten. Nu måste Es pappa och syster sköta den biten! Ingen av dem är väl så väldigt pigg på det i ärlighetens namn och tycker att det bästa vore om djuren fick somna in. Men dem är så pass gamla nu ändå att det nog inte dröjer så länge innan det sker naturligt och dessutom så är dem allt för henne, så en avlivning är bara att glömma. Då slår vi undan fötterna på henne fullständigt!

Hon hade lagat en måltid av något som jag inte kommer ihåg vad det var enligt hennes pappa men hade aldrig ställt in maten i kylen, så den hade möglat berättade han. Det är mycket som inte fungerar när hon mår dåligt vilket står väldigt klart för oss nu. Vi önskar så att hon kunde men framför allt ville ta emot mer hjälp för då skulle vi återigen försöka få en plats åt henne på ett behandlingshem någonstans där dem är specialiserade på just självskadebeteenden och även funktionshinder så som adhd och så vidare. Fast skulle hon vilja så återstår ändå att få landstinget eller socialtjänsten att betala för en plats på ett hem och det gör dem ju inte som vi vet sedan förut. Vilket är helt jävla sjukt!

Jag kan inte påstå att jag själv mår speciellt bra nu! Spända muskler och ågren över allting men det är ju inte så konstigt. E är ju mitt allt och när hon mår dåligt så gör jag också det. Jag liksom följer hennes berg och dalbana lite!

Albert då...ja två nätter har han hållit sig från att uträtta sina behov inomhus. Han har varit uppe och tassat men efter en tillsägelse att lägga sig igen så har han faktiskt gått in i sin bur igen och somnat om. Så från kvart i elva på kvällen till strax efter sex på morgonen har han hållit igen. Mycket bra gjort!En kort story

Det där med Maria Rehab blev en kort historia och E fick återvända till psykiatrin för fortsatt " förvaring ". Jag ser det ju inte...