torsdag 4 februari 2016

Min goa vän

Jag har en god vän som i dag såg E när hon kom gåendes från affären. Han ropade in henne på sitt jobb och så tog dem en fika tillsammans. Gulligt av honom!
Har förresten sökt på en tvåa i byn ändå! Tillsvidare...får jag den så får jag den och här kommer det att bli många turer innan jag har bestämt mig för hur och vad jag ska göra med allting. Men en sak vet jag ju och det är att mitt fina radhus i Spanien finns kvar hur som helst.
I dag har dem till exempel satt upp duschväggarna och markisen. I morgon sätts ACn upp, på lördag är det lamporna som åker upp i taket och den 22 februari kommer vitvarorna. Det är ofattbart kul och jag toklängtar ned nu!

Känner mig trött i dag som tusan! Abbe ville ut klockan fem i morse men jag var vaken redan sedan några minuter tillbaka. Försökte få honom att somna om men det gick inte så ut med honom och i säng igen med barnbarnet bredvid mig. Hon hade vaknat också nämligen och tassade in i mitt sovrum där hon lade sig jämte mig. Klockan sex var det dags att kliva upp för då tyckte Albert att vi hade legat och dragit oss nog.

Släppte ut honom och de övriga hundarna igen klockan sex och serverade barnbarnet frukost. Min intogs något senare och när jag sitter där som bäst och äter mina ägg, så ropar tösen att Abbe äter sitt bajs. Upp och ut i vardagsrummet där valpen hade smaskat i sig sin egen avföring ( jag dör så äckligt ). Skickar ut hunden och torkar upp eländet. Klar...trodde jag.... när barnbarnet säger men mormor det ligger mera bajs på mattan. Vänder mig om och ser en korv och en hög till. Härliga morgon!!En kort story

Det där med Maria Rehab blev en kort historia och E fick återvända till psykiatrin för fortsatt " förvaring ". Jag ser det ju inte...