tisdag 2 februari 2016

Mina tankar går till....

I dag går mina tankar till en vän som har opererat bort en tumör i skallen och där med också fick ta bort 2 dm skallben och dela käken. Jag lider med henne och hoppas verkligen att hon ska bli fullt återställd. Fy fabian för att operera i huvudet!

Har inte hört av E något så jag antar att det fortfarande är lika illa ställt med henne. I morgon börjar valpkursen som det har varit tänkt att hon skulle gå på med vår lilla valp men det blir nog inte av. Själv så är jag barnvakt åt mitt barnbarn och Es pappa jobbar, så ingen av oss kan gå med Albert på första träffen. Vilket känns riktigt synd!

Nu börjar det att dra ihop sig för resan till Cabo Roig! Inte fullt fyra veckor kvar och i dag fick jag också veta att huset är klart och kökets bardisk är uppsatt, markisen sattes upp i dag och att lamporna, luftkonditioneringen, duschväggarna och kyl samt frys vill bli installerade i nästa vecka. Den 26 februari städas det ur och är sedan inflyttningsklart. Jippi!!!
Nu blir det att gå till banken och göra den sista affären för själva huset och garaget. Resterande betalning görs när jag väl är där nere igen.


Resa

I morgon kommer E ned hit till mig i soliga Spanien tillsammans med mitt ex som ska bo i huset tillsammans med sin kusin och dennes man och ...