onsdag 23 mars 2016

Glad Påsk

Jag vill börja med att önska er alla en riktigt glad påsk! Själva åker vi ju nu på lördag till Stockholm och sover över en natt på hotell på Arlanda innan det på söndag morgon bär i väg till Dominikanska Republiken. Jag har så gott som packat klart och är snart redo för en rejäl avkoppling som känns väldigt nödvändig. I morgonkväll ska två av hundarna överlämnas till hundvakten, på fredag ska den tredje till sin hundvakt och eventuellt så hämtas den fjärde, lilla valpen i eftermiddag. Han ska ändå på valpkurs med E som blir utskriven från psykiatrin i dag efter elva dagars vistelse på sjukhuset. Nu kan vi bara hoppas på att hon kan vara hemma ett tag. Gärna så mycket som möjligt medans vi är borta så att Albert kan vara där mestadels även om Es pappa finns tillgänglig också.

Det här med hennes smådjur....Es pappa skulle ta ett snack med henne om hur besvärligt det faktiskt blir och är med dem när hon åker in så ofta. Hoppas att hon förstår! Samtidigt så vill vi inte sänka henne mer på grund av det där. Det är en svår fråga eftersom att E tycker så mycket om sina djur!

Vi får se hur allting slutar!En kort story

Det där med Maria Rehab blev en kort historia och E fick återvända till psykiatrin för fortsatt " förvaring ". Jag ser det ju inte...