onsdag 17 augusti 2016

Psykologutredning

I går hade vi ett möte dvs jag och Es pappa tillsammans med hemtjänsten och en man som är mycket kunnig juridiskt. Vi diskuterade hur vi bäst ska gå vidare i att eventuellt ansöka för plats på ett behandlingshem för E. Hon själv ville inte närvara! Vad vi först och främst måste få till är den utredning som vår dotter skulle ha gjort för tre år sedan men som aldrig har blivit av. Det är tydligen sådana långa köer till att få göra dem!

Sedan ska vi ordna på något sätt ett bra och styrkande läkarintyg och lite annat som behövs. Det kommer att bli en lång resa och inget som fixas på en månad....

Jag sitter här och är smått upprörd över att E tillåts ha eget medicinskt ansvar trots att hon bara sedan i juni månad har blivit inlagd för tre överdoser. Sista överdosen tog hon en vecka innan vi åkte till Turkiet och det var på tok för många tabletter som hon svalde då. Inte konstigt att hon mådde dåligt i Turkiet. Nu måste det till en förändring!!

E var inställd på att nog vilja fara till Lenagården men nu är hon lite osäker igen och funderar fortfarande. Vad det nu finns att fundera på?! Psykvården här i Umeå liksom på många andra ställen värdelös, hon har samtal två gånger i månaden och i övrigt bara förvaring på psykiatriavdelningarna med olika medicinutskrivningar och olika läkare varje gång. Helt oacceptabelt!

Nu kämpar vi vidare!En kort story

Det där med Maria Rehab blev en kort historia och E fick återvända till psykiatrin för fortsatt " förvaring ". Jag ser det ju inte...