lördag 3 juni 2017

Döläge

Dottern är inlagd igen! Inte förvånad tyvärr! Men lika ledsen blir jag som alltid över att höra det. Man önskar ju det bästa för sitt barn här i livet. Om ungefär två veckor kommer dem hit och jag kan bara hoppas att det blir två bra veckor för E. Har tyvärr Turkiet förra sommaren i färskt minne då hon mådde fruktansvärt dåligt den veckan och sista dagarna som en zombie. Den synen av henne liggandes på solstolen glömmer jag aldrig för i hennes blick fanns bara tomhet. HEMSKT ATT SE! Men det klart...tar man 30 tabletter veckan innan och naturligtvis blir inlagd så är det nog inte så konstigt.

Den där Sara på psykiatrin har fortfarande inte hört av sig! Es pappa ringde upp henne och hon sade då att hon skulle återkomma efter att hon hade pratat med vår dotter vilket hon inte heller hade gjort efter mitt samtal med henne. Den 22 maj skickade jag henne ett sms och den 22 maj ringde hon mig och lovade att kolla tillstånd med vår dotter och sedan ringa hennes pappa. Det skulle ske den veckan eller nu i måndags som jag uppfattade det men då hon inte hörde av sig så ringde alltså Es pappa upp Sara igen. Hon skulle ju då connecta med E och höra av sig under förra veckan men som sagt det har hon INTE gjort. Jag blir så trött på det här!

Es pappa skulle ta ett snack med E nu om LG och allting och skulle sedan till veckan ringa upp chefen på psykiatrin igen så får vi se vad som händer. Förmodligen ingenting som vanligt!

Här i Spanien flyter allting på som vanligt! Dagarna har sin gilla gång och går rätt fort måste jag säga. Snart har jag varit här i två veckor i värmen! Just nu klockan 18.30 så är det nästan 30 grader varmt i skuggan. Jätteskönt!

Hemtjänsten skulle höra av sig till mig men har ännu inte gjort det! Hon ville berätta lite om hur det gick på mötet som var och hade visst några ideer också.
Vi får väl se när hon hör av sig!

Bjussar på en glimt av mitt hem här i Spanien! Enjoy :)Vad som än händer

Jag chattade lite med E och hon hade inte gjort sig något säger hon. Jag kan bara hoppas att det var så men hon var inlagd när vi skrev till...