onsdag 13 september 2017

Long time no see

Den här sommaren har rusat i väg och nu sitter jag här medan hösten gör sig påmind. Har haft en underbar sommar kan jag säga och vistelsen i Spanien i närmare tre månader var fantastisk. Så trevligt och så härligt jag har haft det inte minst när barnen och barnbarnet kom och hälsade på.
Nu är det bara att blicka mot nästa sommar!

Jag ska flytta ned vilket jag har bestämt mig! Förmodligen i januari och då med en ny hund. Har tingat en miniature american shepherd som jag ska hämta i Stockholm snart. Längtar!

E mår rätt bra nu men hade några svängar då hon åkte in på sjukhuset. Ändå mindre än tidigare somrar och det är ju bra. Däremot så tjatar psykiatrin fortfarande på henne om att hon borde flytta till ett gruppboende eller något liknande. Trots att hon har sagt ifrån att hon inte vill det! De till och med ringde mig när jag var i Spanien och ville ha ett möte samma dag för att diskutera detta. Lite svårt för mig i det läget och Es pappa jobbade så det sket sig med mötet. Jag vet inte ens om det blir något nytt planerat möte framöver. Nu är det Es pappa som är hennes gode man då jag sade upp det eftersom att jag aldrig är hemma och dessutom har svårt att sitta på möten dels pga hörseln men också för att jag tycker att det blir jobbigt.

Jag har egentligen inte så mycket att skriva om just nu utan vi tar en dag i sänder vad det gäller dottern och hoppas så klart att hon ska må bättre och bättre med tiden.
Bjuder på en bild på skönheten som snart flyttar hem till mig!En kort story

Det där med Maria Rehab blev en kort historia och E fick återvända till psykiatrin för fortsatt " förvaring ". Jag ser det ju inte...