tisdag 8 maj 2018

Ambulans

Fick i kväll ett meddelande från min vän som undrade hur det var med min dotter. Jag undrade ju varför han frågade det och fick då berättat för mig att en av hennes grannar hade sett ambulans och polis komma till E i början på veckan.

Tack och lov så har jag i eftermiddag chattat med min kära dotter så jag visste ju att hon var alive om man säger så. Annars hade det blivit sjukt jobbigt att sitta här nere och få besked om en sådan grej och inte veta mer. Den där jävla tystnadsplikten gör mig galen som mamma!

Hon är nu inlagd och det känns tryggt säkert för henne men även för mig. I detta tillstånd hon är i nu så vill jag inte ha henne hemma MEN det idiotiska är att de hade skickat hem henne ett par dagar efter att hon blev inlagd då när ambulans och polis hämtade henne. Jag fattar ingenting! Men i kväll blev hon inlagd igen!

Att hon inte berättar något för mig är för att hon hatar att göra mig och hennes pappa oroliga och det kan jag ju förstå. Sedan tror hon att jag ska bli sur men jag har sagt henne det att sur blir jag inte. Bara orolig och ledsen för hennes skull att hon ska må så himla dåligt!

Har chattat lite med tösen i kväll och en av mina vänner jobbar på den avdelningen hon är och jobbade nu i natt. Känns bra!

En kort story

Det där med Maria Rehab blev en kort historia och E fick återvända till psykiatrin för fortsatt " förvaring ". Jag ser det ju inte...