fredag 4 maj 2018

Inläggning

Jag har inte idas skriva här ute på länge och allt är ungefär som vanligt. E är inlagd igen vilket är tyvärr mer vanligt än ovanligt och jag låg och tänkte på det här i morse att hon är ju mer på sjukhuset än vad hon är hemma. Så krasst är det! Men hon vill fortfarande inte få en bättre behandling så jag har givit upp att prata med E om det där. Tycker bara att hon slösar bort åren på en psykiatri som inte kan göra mer för henne eller som snarare inte har gjort något alls mer än det där vågen hon var på och samtal med en kontakt som är som hon blev....värdelös. Fast E känner trygghet med allt det där omkring henne, med samtalskontakten och med psykiatriavdelningen hon är på men lika mycket med sina psykvänner som jag förstår det. De är ju i en liknande sits allihop med dåligt mående av olika slag.

Jag vet egentligen inte så mycket om E mer än att hon byter medicin mellan varven, tar bort någon och mår sämre osv. Berättar hon inget så vet jag inte heller något! Ibland kan det komma något om att hon har fått en ny medicin och är glad för det.

Jag vet inte ens om hon har tagit fler överdoser men blir inte förvånad om hon har....det är ju lite av Es sätt att hantera saker och ting. Älskade flicka som inte förstår hur jävla allvarligt det är! Nästa gång kan det vara försent och då finns hon inte mer. Jag är som ni vet livrädd för det där och tror ärligt talat att jag går under om det skulle hända henne något.

Har för övrigt bott i Spanien i snart sjutton veckor! Nico var på väg till ett nytt hem men i sista stund ändrade jag mig för han har blivit bättre tack vare tid hos en kompis som är duktig med hundar. Hon körde stenhårt med att han skulle träffa människor och hundar.

Bjuder på en papegojbild! Här är det gott om såna där små papegojor!En kort story

Det där med Maria Rehab blev en kort historia och E fick återvända till psykiatrin för fortsatt " förvaring ". Jag ser det ju inte...